Ciorba radauteana

de Andra_Constantinescu in Ciorbe, 27 Ian 2016 | 11209 vizualizari

COMENTARII (34)

miki_a 1

28.01.2016, 11:37

Felicitari Andra! Ai o evolutie din ce in ce mai buna si frumoasa! Torturi, prajituri, mancaruri....toate sunt deosebite si chiar daca multe din ele sunt retete vechi, tu reusesti sa le ancorezi bine la timpul "prezent"!!!! Bravo!

roxana_simona 1

28.01.2016, 17:59

mirela0911 1

28.01.2016, 19:08

E tare una ciorbica asta!

Andra_Constantinescu 1

28.01.2016, 19:23

Multumesc tuturor!

Andra_Constantinescu 1

28.01.2016, 19:24

Ela, ai mereu cuvinte frumoase de spus! Multumesc!

Rahela Velicu 1

31.01.2016, 12:41

Foarte gustoasa!

RuxyRux 1

31.01.2016, 20:29

Arata extraordinar...si eu prepar ciorbe de acest gen asemanatoare cu ciorba de burta...chiar si seamana la gust!

Zamfira 1

02.02.2016, 11:37

Xandrinne 1

30.04.2016, 08:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu corcoduse