Ciorba radauteana

de gaby_duceag in Ciorbe, 28 Dec 2011 | 69424 vizualizari

COMENTARII (60)

- Andreea - 1

07.07.2013, 08:18

mi-as dori si eu sa fac ciorbitaca pare tare buna.Da aici nu se gaseste nici radacina de telina nici de patrunjel...

nilgun 1

09.08.2013, 22:51

yummmyyy ce buna e

Krystyan Trendy 1

27.10.2013, 08:27

Foarte buna

VoodooDoll 1

16.04.2014, 14:11

A mea e un pic diferita reteta, dar la fel de spectaculoasa pentru papilele gustative. In primul rand calesc ceapa(daca e sezon verde) in unt. Am o problema personala cu uleiul de floare. Apoi pun aceleasi legume, patrunjel, pastarnac si telina ceva mai putin de o radacina(personal nu prea imi plac la gust) plus ardei rosu si verde. dupa ce s-au calit si legumele pun bucatelele de piet de pui si le las la fiert. Daca nu uit pun o foaie de dafin si cateva boabe de piper. Cand e fiert tot(daca pun piptul intreg la firt il scot afara si il fac fasii), opresc focul si cand se raceste un pic il dreg cu multa smantana (de obicei pun o galeata intreaga) cu 3 4 galbenuse de ou(depinde cat sunt de mari) apoi pun patrunjel tocat si Voila! La fel ca si cu uleiul de floare refuz folosesc faina in ciorba sau in sosuri. Ciorbita e cremoasa, culorile sunt fantastice si gustul....DIVIN

gaby_duceag 1

30.04.2014, 19:42

acum vad comentariul asta. multumesc frumos de tipsuri

MOKUSKA 1

21.05.2014, 10:54

mie imi place

mihasara 1

03.11.2015, 08:39

E tare buna!!!!

nico_nico 1

09.11.2016, 14:50

Si mie imi place supa radauteana

-Licurici- 1

10.12.2017, 08:57

Foarte buna!

Ancutsa 1

19.10.2018, 12:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu carnati afumati reteta traditionala romaneasca