Ciorba din spata de porc

de reisnaor_2006 in Supe/Ciorbe, 7 Apr 2014 | 7332 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata de spata de porc
  • ardei
  • bulion
  • ceapa
  • ardei
  • un dovlecel
  • 3-4 cartofi
  • 2 linguri de orez
  • telina
  • patrunjel
  • morcov
  • 1 ou
  • 200 gr de smantana
  • tarhon la borcan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din spata de porc:

          Spalam carnea si o taiem bucatele.Legumele le spalam si le taiem cubulete.Calim ceapa taiata cubulete,adaugam morcovul dat prin razatoare,legumele taiate si le lasam sa se inabuse in ulei.Adaugam carnea peste legume si o cana de apa si lasam un pic sa fiarba.Umplem oala cu apa si lasam sa fiarba 20 de minute dupa care adaugam cartofii taiati cubulete,bulionul  si orezul.Cand este carnea fiarta adugam oul batut cu smantana,zeama de la tarhon si frunze de tarhon taiate.Mai lasam sa fiarba 5 minute si o luam de pe foc.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din spata de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bors de somn