Ciorba de vita cu galuste bavareze

de Lau in Supe/Ciorbe, 17 Iul 2018 | 4077 vizualizari

 

Provocarea GastroArt

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de vita
  • 100 g unt
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi micuti
  • 1 dovlecel
  • 1 radacina telina mica
  • sare
  • piper
  • amestec ierburi de gradina
  • boia de ardei iute
  • Galuste bavareze
  • 1/2 paine feliata veche de o zi
  • 50 g pesmet
  • 2 oua
  • 120 ml lapte
  • 1 ceapa rosie
  • 70 g unt
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • patrunjel verde
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vita cu galuste bavareze:

Taiem untul bucati si il topim in oala in care vom face ciorba. Cand s-a topit, adaugam carnea taiata bucati si prajim pe ambelel parti.

Scoatem carnea intr-o farfurie, acoperim cu capac.

In untul topit adaugam ceapa data prin razatoare, un morcov dat prin razatoare, lasam 2-3 min sa se caleasca.

Adaugam restul de legume taiate cubulete, carnea si apa pana ce se umple oala (eu am folosit 4 l).

Adaugam condimente dupa gust si lasam sa fiarba la foc mic spre mare.

Galustele: rupem bucati feliile de paine, adaugam 1/2 legatura patrunjel verde. Adaugam ceapa calita in untul topit, ouale batute cu laptele si condimente dupa gust, amestecam pana ce se omogenizeaza.

Cu mainele umede formam galustele de marimile unei mingi de ping -pong.

Cand carnea este fiarta, adaugam galustele si lasam sa fiarba la foc mic pana ce se ridica la suprafata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vita cu galuste bavareze" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa din rasol de vitel, cu galuste de gris