Ciorba de vita acrita cu moare

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 18 Feb 2014 | 4982 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de vita cu os
  • 2 cartofi mari
  • 1 pastarnac
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • o bucata de praz
  • o bucata de telina
  • o legatura de patrunjel
  • o legatura de leustean
  • o legatura de ceapa verde
  • 3-4 linguri cu suc de rosii
  • 500 ml de moare (zeama de varza murata)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vita acrita cu moare:

Carnea,  taiata in cuburi potrivite ca marime, o punem la fiert in apa rece, impreuna cu osul, adunand spuma formata. Intre timp, tocam legumele, le adaugam in ciorba, iar cand carnea a fiert suficient, punem si cartofii taiati cuburi.  Potrivim de gust cu sare, adaugam sucul de rosii si zeama de varza si lasam sa mai fiarba cat sa dea intr-un clocot-doua. Dupa ce am luat ciorba de pe foc se presara verdeturile tocate marunt. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vita acrita cu moare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorbita de vacuta