Ciorba de vita

de Bucataras Medi in Supe/Ciorbe, 12 Feb 2011 | 7605 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de vita(eu am avut piept de vita)
  • 1 buc rasol de vita
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • un sfet de telina
  • 2 cepe
  • 4-5 cartofi
  • 2 -3 rosii decojite
  •  2-3 linguri de bulion
  • bors
  • patrunjel verde
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vita:

Spalam carnea, o lasam la scurs si apoi o taiem cubulete.Punem carnea impreuna cu rasolul la fiert la foc potrivit ,in apa rece cu sare si avem grija ca din cand in cand sa spumam .Intre timp spalam zarzavatul si cand carnea este aproape fiarta adaugam morcovul , ardeiul si telina taiate toate cubulete, ceapa taiata marunt si apoi cartofii taiati in sferturi.Cand a fiert si zarzavatul adaugam rosiile decojite si taiate cubulete,bulionul  si  borsul.Dupa ce a inceput sa clocoteasca mai tinem la fiert la foc potrivit circa 10 min dupa care condimentam dupa gust cu sare si piper si asezonam cu patrunjel verde tocat marunt.

Aceasta ciorba imi place sa o servesc cu paine prajita.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (40)

Bucataras Medi 1

14.02.2011, 21:50

Nico, nu mai saliva , te astept la masa................

Bucataras Medi 1

14.02.2011, 21:50

Multumesc ,Mirela................

Bucataras Medi 1

14.02.2011, 21:51

Multumesc Sylvia.........noi suntem fan ciorbe..................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
ciorba de omleta