Ciorba de vacuta

de madi_marin in Ciorbe, 20 Feb 2010 | 13470 vizualizari

 

Nu mai facusem de mult timp din cauza faptului ca vita trebuie fiarta ore in sir, dar....de pofta....am facut-o si pe-asta....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de vita cu putin os
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 pastarnac
  • 1 bucata de telina
  • 1 conserva mazare
  • 1 mana de fasole verde
  • 1 mana de taitei
  • bors la plic cu smantana
  • 2 linguri cu pasta de tomate
  • delikat
  • leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

Se pune carnita taiata cubulete la fiert in apa rece. Spre jumatatea fierberii se adauga ceapa tocata marunt, morcovul , pastarnacul si telina rase si fasolea verde. Se lasa sa fiarba toate la foc mic. Cand sunt bine fierte se se adauga mazarea cu tot cu zeama din conserva, taiteii, pasta de tomate dizolvata in putina apa si se mai lasa cam 15 minute pe foc. Dupa asta se potriveste gustul cu bors  si delikat. Cand dam oala de pe foc adaugam leusteanul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Sylvia 1

21.02.2010, 12:11

Imi plac ciorbitele tale

madi_marin 1

21.02.2010, 12:17

Sylvia...te invit la o portie, tocmai am incalzit-o ca vin musafirii.....si mai facem un locsor si pentru tine cu mare placere....

Krystyan Trendy 1

29.10.2013, 10:14

foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta