Ciorba de stevie de post

de Andra_Constantinescu in Ciorbe, 6 Apr 2015 | 9717 vizualizari

 

Pentru ca tot e post si pentru ca a inverzit natura, v-am adus o ciorba cu stevie proaspata.

 

INGREDIENTE

  • 800g frunze de stevie
  • o ceapa
  • un morcov
  • o jumatate de ardei kapia
  • 5 linguri ulei
  • circa 4 l apa
  • 3-4 linguri de rosii preparate pentru iarna
  • o mana de spaghete (circa 50g)
  • o legatura de leustean
  • sare, dupa gust
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de stevie de post:

Se curata ceapa, morcovul si ardeiul, se spala, se toaca si se pun la fiert in putina apa, cat sa le acopere, impreuna cu uleiul. Dupa ce s-au fiert putin legumele, se adauga stevia, spalata si tocata. Se fierbe 2-3 minute, dupa care se completeaza oala cu apa.

Cand stevia este fiarta de tot, se adauga 3-4 linguri de rosii preparate pentru iarna, o mana de spaghete si sare, dupa gust. La final, dupa ce se opreste focul, se adauga leusteanul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de stevie de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de potroace