Ciorba de somon

de Bunica in Ciorbe, 13 Dec 2015 | 5909 vizualizari

COMENTARII (20)

Bucataras Medi 1

13.12.2015, 13:44

vin si eu la o portie ca tare imi este foame!

Adele 1

13.12.2015, 13:46

Eu una nu servesc

portiadelumina 1

13.12.2015, 13:52

Borş, numai bun de mâncat cu mămăligă şi-un ardei iute. Ahhh, ce poftă-mi e acum.

Gherca Daniela 1

13.12.2015, 13:58

-Licurici- 1

13.12.2015, 13:59

Ce bunatate! As servi si eu o portie!

deyutzky 1

13.12.2015, 14:00

like!

Bunica 1

13.12.2015, 14:06

Ardei am avut,dar mămăligă ba!))

portiadelumina 1

13.12.2015, 14:13

Fără mămăligă? Vai, dar borşul de peşte, rece, e bun cu o mămăligă din aia care te frice la buricele degetelor. Şi dacă-i şi un pic răscoaptă, apăi... .

delia64 1

13.12.2015, 14:41

Constelatialeu 1

13.12.2015, 14:52

Ai dat-o pe ciorbe?

CameliaR 1

13.12.2015, 15:20

Buuna ciorbica!

MotanLaOale 1

13.12.2015, 15:21

buna buna

Ksenya 1

13.12.2015, 18:05

ce bine arata....

mirela0911 1

13.12.2015, 18:06

Nu am mancat niciodata, as degusta un pic, doar un pic, sa vad cum e!

Bunica 1

13.12.2015, 19:02

Mirela ,eu zic să te grăbești)))

MOKUSKA 1

13.12.2015, 20:28

Bya Ralu 1

13.12.2015, 20:57

buna ciorba

Merisor 1

13.12.2015, 21:12

Buniiii, daca vedeam mai devreme veneam la masa

Catalina L 1

13.12.2015, 21:22

excelenta

Gicuta 1

14.12.2015, 09:00

O bunatate de ciorbita!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de dovlecei