Ciorba de sfecla rosie

de vero_closca in Ciorbe, 19 Iun 2010 | 11877 vizualizari

COMENTARII (8)

Dana Cristea - pusikmea 1

19.06.2010, 12:05

ce culoare super are, n-am mancat niciodata, dar as incerca, eu mai pun sfecla la ciorbe, dar nu asa

vero_closca 1

19.06.2010, 12:14

e foarte buna si usoara! e buna si rece si calda! sa incerci,pusik!

Ina 1

19.06.2010, 12:16

Nici eu n-am papat asa, dar am venit cu furcile! Topoare n-am

vero_closca 1

19.06.2010, 12:25

sa faceti si pt pitici...e plina de vitamine aceasta ciorbita "rosie", cum ii spune baiatul meu cel mare!

gaby_duceag 1

19.06.2010, 12:42

si eu fac, ce culoare fainaaaa ti-a iesit!

Julie 1

19.06.2010, 12:46

Nu am facut niciodata,dar cred ca e delicioasa. Eu mananc sfecla rosie in salate, are fier si cum ne trebe...

Rocsi 1

19.06.2010, 16:33

mama fetelor nu stiti cat e de buna cirba de sfecla...eu cand fac manc pana nu mai pot

jolygina 1

20.06.2010, 12:20

nu am mancat niciodata ,eu am mancat decat salata de sfecla rosie ,dar cred ca-i buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de coaste afumate