Ciorba de rosii

de Bunica in Ciorbe, 16 Iun 2009 | 5659 vizualizari

 

O ciorba tocmai buna pentru vara.

 

INGREDIENTE

4 rosii mari 1 ceapa 1 morcov 1radacina de patrunjel 1 radacina de pastarnac 1 telina mica 1 ardei leustean,marar fidea sau taitei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de rosii:

Se spala toate ingredientele.Se curata, apoi se spala iar.

Se pune apa intr-o oala de 3l. si se pune pe foc.Cand apa incepe sa fiarba se pun:

-ceapa tocata marunt

-morcovul taiat rondele

-ardeiul taiat marunt

-telina,radacina de patrunjel si de pastarnacul taiate marunt

Se lasa la fiert timp de 15 minute,apoi se pun rosiile, care au fost spalate si date pe razatoare.Cand a disparut spuma formata de fiertul rosiilor se pune fideaua.Se lasa pe foc  sa dea 2-3 clocote,apoi se stinge aragazul. Cand ciorba s-a mai racorit se pune leusteanul spalat si taiat marunt si se potriveste de sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de rosii" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

sandytza 1

17.06.2009, 12:49

Imi place reteta mor de ciuda cand stiu ca aici nu gasesc toate legumele nici pastarnac, nici radacina de patrunjel nici telina . O singura data am gasit telina dar de atunci nimic.

Panacris 1

19.01.2013, 09:10

Bună ciorbița de roșii!

Bunica 1

19.01.2013, 12:24

Cristina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba ardeleneasca