Ciorba de rata reteta traditionala romaneasca

de Oana in Ciorbe, 30 Ian 2010 | 46639 vizualizari

COMENTARII (8)

Brindusa 1

30.01.2010, 22:24

Unde ai gasit tu maruntaie de rata??? Nu ca as face ceva cu ele (nu stiu de ce, dar nu ma prea incanta rata), dar eram curioasa

Oana 1

30.01.2010, 22:58

Brandusa, de la o rata intreaga, de la tzara, de la mamaie Pulpitele si copanelul le pastrez pentru o mancarica si cu restul fac mereu ciorbica (aripi, coaste, pipota)

Teo 1

31.01.2010, 20:20

bravo,Oana!asa imi spunea si mie mama mea ;dintr-o pasare poti gati 3 felori de mancare ;

Teo 1

31.01.2010, 20:21

imiplace ca nu uiti niciodata de borcanul cu '''bulgaresti''

Bunica 1

31.01.2010, 21:20

Oana, ciorba de rata iese mai buna cu zeama de varza. Ciorbita ta arata bestial !

Oana 1

01.02.2010, 00:23

Buni, si mie imi place cu zeama de varza, dar nu mai am si n-am ajuns la mama sa ma aprovizionez Teo, daaaa, v-am zis ca suntem lesinati dupa "bulgaresti", toamna pun vreo 3-4 kg la otet . Eu nu pot manca ciorbele fara ardei din astia

Sylvia 1

01.02.2010, 00:44

Vai ce minunatie, chiar nu am gatit de o groaza de vreme rata si ciorba nu am facut niciodata; Cand gasesc rata cumpar si execut ciorbita ta n si 5 furculite de la mine

Oana 1

01.02.2010, 15:55

Multumesc, Sylvi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu corcoduse