Se spala bine maruntaiele de pui, apoi se pun intr-o oala si se lasa la fiert. Cand incepe sa fiarba se indeparteaza toata spuma formata.
Intre timp se spala legumele, se cutara si se taie bucati. Eu de obicei, las si o ceapa intrega la fiert. Verificam daca bucatile de pui sunt pe jumatate fierte si adaugam legumele taiate. Eu am folosit la ciorba si zarzavat de casa (rosii si ardei gras) pe care l-am pus o data cu legumele si sare.
Spre final, am spalat orezul si l-am pus in oala. Am folosit si putina fidea.
Daca se doreste ciorba mai "colorata" se pune si bulion.
Se adauga vegeta, borsul ( depinde cat de acra va place ).
Se bat ouale foatre bine si le adaugam in ciorba amestecand continuu cu furculita la suprafata, dar dupa ce i-am stins focul.
Deasemenea, se taie leusteanul si se presara deasupra.
Ciorba este gata!