Ciorba de pui cu paste

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 22 Mar 2014 | 9923 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne de pui
  • 100 gr paste (fusilli)
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 2 cepe uscate
  • 1 rosie
  • 2 cartofi
  • dovlecel
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • o bucata de telina
  • 1 l bors de putina
  • 100 ml bulion/suc de rosii
  • patrunjel si leustean (proaspete/verzi)
  • sare dupa gust
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu paste:

Spalam carnea in apa rece si o punem la fiert, avand grija ca de fiecare data sa adunam cu o strecuratoare/paleta spuma formata.
Intre timp,  tocam legumele si le adaugam in ciorba, lasandu-le sa fiarba impreuna cu carnea, atat cat sa dea in clocot de cateva ori. Adaugam apoi cartofii taiati cubulete si lasam pe foc cam 20 de minute sau pana ce cartofii sunt bine fierti. Punem bulionul si borsul,  saram dupa gust,  fierbem pana ce da in clocot si adaugam pastele. Dupa ce am luat ciorba de pe foc se presara leusteanul si patrunjelul tocate marunt. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu paste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui "a la grec"