Ciorba de pui cu orez si zeama de varza

de Dana Cristea - pusikmea in Ciorbe, 2 Ian 2012 | 4748 vizualizari

COMENTARII (20)

alldaycooking 1

02.01.2012, 16:14

Chiar e bine venita o ciorbita acrisoara!

Mitinita 1

02.01.2012, 16:31

cea mai buna dupa sarbatori!

Ubulika 1

02.01.2012, 16:52

merge bineee

Dana_Retetegg 1

02.01.2012, 16:57

buuuna

gaby_gabytza 1

02.01.2012, 17:04

Foarte buna!

MotanLaOale 1

02.01.2012, 17:42

buna buna

madi_marin 1

02.01.2012, 19:10

ador ciorbitele acrite cu zeama de varza...

simo_brkic 1

02.01.2012, 19:16

cat de buna trebue sa fieeeeee

mirela0911 1

02.01.2012, 19:19

buna buna asa acrisoara

diaconta 1

02.01.2012, 19:33

buna ciorbita

Lau 1

02.01.2012, 19:45

buna

Dana Cristea - pusikmea 1

02.01.2012, 20:00

multumesc

Rocsi 1

02.01.2012, 20:19

chiar asa..ciorbe de acum

Dana Cristea - pusikmea 1

02.01.2012, 20:54

ciorbe, salate....eu una nici nu vreau sa mai vad carnea..... mi-e rau numai cand ma gandesc la ea....si eu chiar nu m-am atins de carne de revelion....dar prea multa mancare pentru o singura zi....

mamaieelena 1

02.01.2012, 22:31

delicioasa

MIUTA 1

02.01.2012, 23:33

Excelenta idee dupa atatea mancaruri grase.
Cred ca a fost delicioasa

alinutzika 1

02.01.2012, 23:48

pozele sunt minunate!

Dana Cristea - pusikmea 1

03.01.2012, 07:24

multumesc dragele mele

brunetica 1

03.01.2012, 09:12

bun, bun

Dana Cristea - pusikmea 1

03.01.2012, 09:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba acra de pui