Ciorba de pui cu gulie si galuscute

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 14 Iun 2013 | 10396 vizualizari

 

Mi-a ramas osul de pui [ pe care am lasat ceva carnitza ]de la un preparat anterior si cum catel nu am , mi-am zis sa-l folosesc eficient :))). Se prepara simplu si rapid .

 

INGREDIENTE

  • 1 os de piept de pui
  • 3 morcovi noi
  • 2 gulii tinere
  • 1 ceapa
  • 2 oua
  • 4 linguri faina alba
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 ardei iute
  • 200 ml smantana
  • 1/2 lamaie -zeama
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu gulie si galuscute:

Legumele se curata si se spala . Se pune o oala cu 3 l apa sarata ,la fiert impreuna cu osul de pui , morcovii si ceapa cubulete , guliile cuburi . Ouale se bat spuma , se pune sare si se amesteca cu faina .

Dupa 15 minute se adauga cu o lingura ş sa fie cat mai subtiri si lunguiete ţgaluscutele din ou si faina .Lasati sa dea un clocot . Diluati smantana , amestecand cu zeama calda, si adugati in oala . Acriti cu zeama de lamaie .

Puneti si ardeiul iute taiat rondele. Serviti ciorba asezonata cu patrunjel verde.

   

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu gulie si galuscute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

alilianaa 1

14.06.2013, 21:15

nemaipomenita, trebuie sa fac si eu..

Corinuta 1

15.06.2013, 21:12

Ce bine arata, are o culoare tare faina!

babi5 1

28.11.2014, 07:38

Ce-mi mai place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pasare, cu zeama de varza