A iesit o ciorbita excelenta!Va invit sa o incercati
Se pun bucatile de pui in oala de ciorba la fiert.
Morcovul il taiem rondele sau il dam pe razatoarea mare, ceapa o tocam marunt si le punem la calit in ulei de masline, dupa care se adauga in oala de ciorba.
Se adauga cartofii taiati cuburi si rosia de asemeni taiata tot cubulete.
Se condimenteaza dupa gust cu vegeta, piper si boia dulce.
Mazarea se scurge de zeama, se pune aproape de sfarsit, la fel si dovlecelul taiat felii.
Dupa circa 10 minute se amesteca galbenusul de ou cu smantana, tarhonul uscat si borsul maggi. Se ia cate un polonic din ciorba fierbinte si se amesteca bine compozitia de smantana (se repeta procedura pana cand se subtiaza si se incalzeste compozitia).
Se toarna peste ciorba se amesteca bine si se lasa la foc mic cateva minute.
Se adauga patrunjel proaspat sau congelat.
1
se serveste cu salata de ceapa rosie sau ardei iuti