Ciorba de pui

de stratulatgeorgiana in Ciorbe, 6 Mai 2014 | 8859 vizualizari

 

adorata de nepoteii mei....

 

INGREDIENTE

  • 500 gr aripi de pui
  • 5-6 l apa
  • 2-3 cartofi
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac mic
  • 1 buc telina
  • cateva felii de praz
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras galben
  • 1 zucchini mic
  • 2 cocoloase de fidea
  • verdeatza (leustean,telina frunze,marar)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui:

Prima data curat si spal toate legumele.le tai cubulete sau doar le feliez si le pun in castronele. Intr-o oala pun 1 lingura de ulei masline, adaug prazul pt cateva secunde, apoi adaug apa, morcovii si cartofii, pastarnacul si telina. Cand acestea sunt pe jumatate fierte adaug si restul legumelor si aripile pe care le fierb separat pt a le putea spuma si sara dupa gust. Cand se fierb toate adaug fideaua, o las 10 minute, apoi adaug 150 ml-200 ml bors de tara si las sa coloteasca. Cand e gata opresc focul si adaug verdeata tocata marunt

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu bors