Ciorba de potroace

de Sidy in Ciorbe, 18 Sep 2011 | 7259 vizualizari

COMENTARII (16)

mirela0911 1

18.09.2011, 16:16

foarte buna cu zeama de varza

alinutzika 1

18.09.2011, 16:18

nu am mancat, dar am auzit ca e buna

ianculubita 1

18.09.2011, 16:24

Da de unde ai zama de varza la timpul asta soro???ca tare-mi place!!

kamy 1

18.09.2011, 16:57

tare buna si as papa un blidisel nu c-as fi mahmura

diaconta 1

18.09.2011, 17:19

de asta n-am facut inca,asa ca gust de la tine chiar daca nu-i dupa ospat

madi_marin 1

18.09.2011, 17:36

sunt nebunie ciorbele cu zeama de varza.....

adasev12 1

18.09.2011, 17:48

superbuna! si la mine o portie

gaby_gabytza 1

18.09.2011, 19:01

bun

Rocsi 1

18.09.2011, 20:01

ce culoare faina are

MotanLaOale 1

19.09.2011, 10:25

buna buna

LUK 1

19.09.2011, 11:39

Panacris 1

19.09.2011, 19:32

adry88 1

19.09.2011, 21:41

jolygina 1

20.09.2011, 10:20

Krystyan Trendy 1

20.12.2013, 00:28

ce ciorbica buna

babi5 1

17.12.2014, 07:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana