Ciorba de porc cu oase garf afumate

de ramo_cata in Ciorbe, 11 Noi 2009 | 35101 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 bucati  oase afumate
  • 2 cepe medii
  • 1 morcov
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 gogosar
  • bulion de rosii
  • 750 ml bors
  • 1 ou
  • un rotocol de fidea
  • sare,telina verde,leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu oase garf afumate:

Am pus carnea la fiert,dupa  ce a fiert cat de cat am adaugat legumele tocate marunt.le-am lasat sa fiarba si am adaugat  borsul.borsul l-am fiert separat si l-am adaugat in ciorba.am adaugat bulionul,dupa cateva clocote am adaugat sarea,oul batut si fideaua.le-am mai lasat cateva clocote si am adaugat telina si leusteanul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu oase garf afumate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă din cotlet de porc, cârnaţ şi legume