Ciorba de porc cu broccoli si conopida

de mihaelar63 in Ciorbe, 11 Dec 2014 | 6325 vizualizari

COMENTARII (11)

Valclaudia 1

11.12.2014, 06:30

asta imi place mulllt! ce culori!

deyutzky 1

11.12.2014, 07:22

foarte buna

MotanLaOale 1

11.12.2014, 08:40

mihaelar63 1

11.12.2014, 16:38

Claudia Culorile sunt specialitatea mea

MOKUSKA 1

11.12.2014, 19:42

elucubratiiculinare 1

12.12.2014, 09:58

foarte buna trebuie sa fie

Micutza Luana 1

13.12.2014, 15:44

jolygina 1

14.12.2014, 16:48

babi5 1

17.12.2014, 08:13

T

Bya Ralu 1

22.01.2016, 14:50

eu stiam ca ti-o comentasem ))mersi mersi batman ) da nu sunt asa amatoare de conopida si broccoli,odata la nu stiu cat timp pap

mihaelar63 1

22.01.2016, 15:07

Eu asa am observat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba dupa taierea porcului