Ciorba de peste lipoveneasca

de vero_closca in Ciorbe, 16 Aug 2010 | 19693 vizualizari

 

este delicioasa mai ales daca e gatita la aer liber,la ceaun!

 

INGREDIENTE

  • 2 kg peste(stiuca,platica,salau,caras si babusca am folosit eu)
  • 2 cepe
  • 1 ardei
  • 1 cartof mare
  • 3 rosii
  • sare
  • otet
  • patrunjel sau leustean verde
  • usturoi
  • 50 ml ulei
  • ardei iute
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de peste lipoveneasca:

se curata pestele si legumele,se spala si se taie: pestele in bucati mai mari,legumele in cubulete mici.

se pune apa intr-o oala,se pune cartoful,ceapa,ardeiul la fiert si cand sunt pe jumatate fierte se adauga pestele si rosiile ,si dupa primul clocot se fierbe exact 10 minute.se potriveste gustul cu sare si otet(care albeste ciorba) ,se presara verdeata tocata fin si se serveste.

pestele se scoate pe un platou si se serveste cu mujdei de usturoi,apoi se serveste ciorba cu ardei iute.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste lipoveneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

ieri la 14:58

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu carne de porc