Ciorba de peste

de ony in Ciorbe, 23 Noi 2010 | 6971 vizualizari

 

n-am mai facut de mult dar azi am preparat-o...

 

INGREDIENTE

  • un peste
  • o legatura ceapa verde
  • un ardei
  • 1 morcov
  • 1/2 telina
  • 0 linguritza baza pt mancaruri
  • sare
  • o mana de orez
  • 1/2 cutie rosii in bulion
  • bors magic
  • o legatura leustean
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de peste:

se pune apa la fiert,cand da in clocot se adauga legumele spalate si curatate,se adauga baza pt mancaruri,iar cand sunt aproape fierte legumele se pune orezul.

intre timp pestele se curata si se spala f bine;se va adauga in ciorbita in ultimele 10 minute de preparare; tot atunci adaugam si rosiile,borsul,potrivim de sare,punem si o lingura de ulei,mai lasam sa dea un clocot dupa care adaugam verdeatza tocata

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 801 lei
2799.99 lei
1999.00 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (3)

Laly 1

23.11.2010, 21:33

Vin si eu la un castronel

raus 1

23.11.2010, 21:59

azi te-ai profilat pe ...........peste....exact pe gustul meu...pacat ca doar ce m-am ridicat de la masa... si acum a inceput si meciul

ony 1

24.11.2010, 16:48

au fost facute la distanta de o zi dar n-am avut timp sa le postez,asa ca.....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de porc