A fost atat de buna ciorbita asta!V-o recomand cu drag
Pentru perisoare:
Ceapa se toaca marunt se pune cateva minute la calit,dupa care se adauga morcovii taiati rondele sau cuburi.
Dupa ce s-au calit putin se pun in oala de ciorba la fiert la foc potrivit.
Se amesteca ingredientele pentru perisoare,se formeaza bilute si se adauga in oala.
Cartofii se curata de coaja,se taie cuburi si se pun la fiert in oala de ciorba.
Dovleceii se curata de coaja si se taie rondele,se adauga dupa ce perisoarele sunt fierte.
Rosiile le taiem cuburi si le punem in ciorba,punem si bulionul impreuna cu condimentele,dupa gust.
Sfecla rosie se taie cuburi(eu am avut fiarta deja) si se pune chiar la sfarsit,daca aveti proaspata o puneti mai la inceput ca sa fiarba.
Cand este gata punem patrunjel proaspat
1
se poate servi cu smantana