Ciorba de perisoare cu costita afumata

de MIUTA in Ciorbe, 21 Noi 2010 | 18903 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de porc tocata
  • 300 g costita afumata
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 100g orez
  • pasta de ardei
  • zarzavat pentru ciorba(telina,patrunjel,pastranac radacina)
  • ulei
  • sare,piper
  • patrunjel si leustean verde
  • 500ml smantana
  • sucul de la o lamaie
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu costita afumata:

Se caleste in ulei morcovul dat pe razatoare, se adauga ceapa tocata fin, 2 linguri pasta de ardei si zarzavatul tocat cubulete

se pune costita taiata tot cubulete si la sfarsit se completeaza cu apa si se lasa sa fiarba pana cand costita e aproape fiarta.

Intre timp se pregatesc perisoarele din carnea tocata,orezul,2 oua,sare si piper.Se fac perisoare,se pun in ciorba,se condimenteaza ciorba si cand sunt aproape fierte se adauga sucul de lamaie.Se mai dau cateva clocote dupa care se adauga smantana in care s-a pus treptat ciorba calduta si pe urma patrunjel si leustean tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare de pui cu paste si smantana