Ciorba de perisoare

de Lau in Ciorbe, 5 Apr 2011 | 6227 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne tocata
  • 6 linguri orez
  • 4 cartofi
  • 2 morcovi
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • leustean verde
  • 1 ceapa
  • 2 linguri pasta de tomate
  • zeama de la o lamaie
  • 2 galbenusuri
  • sare dupa gust
  • piper
  • 2 linguri de faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

se curata cartofii si morcovii, se spala si se taie cubulete. Se adauga ceapa, pasta de tomate, apoi apa si se pun la fiert. Cand incepe sa fiarba se adauga 3 linguri de orez spalat inainte, se adauga leusteanul si mararul taiat marunt

Carnea se amesteca cu 3 linguri de orez, 2 galbenusuri, 2 linguri faina, sare, cateva fire de patrunjel. Se amesteca bine si cu mana umeda formam perisoarele. Le asezam pe unplatou si cand terminam le adaugam in ciorba si dam focul mic. Lasam sa fiarba in jur de 20 minute, dupa care adaugam zeama de lamaie, sare dupa gust, piper, patrunjelul taiat. Se acopera 10 minute dupa care se poate servi

TIPS-URI

1

nu se amestca ciorba dupa ce punem perisoarele

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mamaieelena 1

05.04.2011, 23:40

iteresant si buna

MotanLaOale 1

06.04.2011, 09:46

Lau 1

06.04.2011, 10:29

multumesc pentru vizita si pentru aprecieri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]