Ciorba de perisoare

de housy in Ciorbe, 26 Noi 2010 | 4707 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata
  • 2 cepe rosii
  • 1 gogosar verde
  • 1 telina mica
  • 1 morcov
  • 2 linguri orez
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • 1 ou
  • apa
  • 1 cana bors
  • 1 linguru pasta de ardei rosii
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

 

ceapa, morcovul, telina curatate

legumele toate spalate

taiate cubulete ceapa, morcovul, telina si gogosarul

legumele se pun in oala cu apa la fiert

intr-un bol separat se pune carnea tocata, orezul, sarea, piperul, patrunjelul, oul si se framanta bine cu mana, pana se omogenizeaza totul

din compozitia rezultata se formeaza bilute in palma si se aseaza pe o farfurie

cand supa de legume clocoteste se da drumul in oala, rand pe rand, la toate bilutele de carne

se lasa pe foc aprox. 15 minute pana se fierb bine perisoarele

cand e aproape gata se adauga borsul in prealabil clocotit

se adauga si pasta de ardei pentru culoare

se stinge focul, se pune capacul si se lasa la cald.

                                O lingura de smantana de puneti in farfurie ati dat lovitura!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu zeama de varza