Ciorba de naut cu carne de pui

de Rahela Velicu in Ciorbe, 31 Iul 2016 | 6944 vizualizari

 

O ciorba foarte gustoasa, asemanatoare la gust cu ciorba de fasole.

 

INGREDIENTE


    • 200 g naut
    • 1 ceapa mare
    • 1 morcov
    • 500 g carne de pui
    • 2 linguri de bulion
    • sare
    • marar sau leustean
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de naut cu carne de pui:

Lasam nautul de seara pana dimineata la inmuiat.
Se pune ceapa taiata marunt si morcovul dat pe razatoare la fiert impreuna cu nautul.
Se lasa 30-40 de minute si se adauga si carnea  de pui si bulionul. Adaugam sare dupa gust.
Se lasa la fiert aprox. 35-40 de minute, testam carnea si nautul sa fie fierte si apoi adaugam mararul sau leusteanul tocat marunt.
Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti adauga si afumatura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de naut cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 600 lei
1299.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (6)

mirela0911 1

01.08.2016, 09:42

Rahela Velicu 1

01.08.2016, 17:24

miki_a 1

02.08.2016, 08:28

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole