Ciorba de miel reteta la ceaun

de Sylvia in Ciorbe, 9 Mai 2011 | 19179 vizualizari

COMENTARII (73)

Ligia Bxl 1

09.05.2011, 11:40

bun

Cris2711 1

09.05.2011, 11:40

Mama Sylvia ce ne faci trimite cu DHL de la Frankreich ,ca altfel lesinam

gaby_duceag 1

09.05.2011, 11:41

eu stiu cum e

Sylvia 1

09.05.2011, 11:43

Multumesc mult de laudete fetelor va trimit la toate sau ne vedem candva in Romania si facem un ceaun mare de ciorba de miel

Sylvia 1

09.05.2011, 11:43

Cris mai bine te pornesti tu la o portie

Sylvia 1

09.05.2011, 11:45

Gaby ciorba ta de miel facuta la stana cu jantuit este una din amintirile care le voi pastra mereu in suflet alaturi de amintirile de suflet

Cris2711 1

09.05.2011, 11:45

Sylvia daca tu crezi in mine,o fac,eu le pap mai bine e o idee pe cinste

marcela1979 1

09.05.2011, 11:47

buna ciorbita

MotanLaOale 1

09.05.2011, 11:53

buna buna

Sylvia 1

09.05.2011, 11:53

Gaby sa nu zici ca mi-ai dedicat melodia sa imi alini dorul de ciorba ta si ma imi indulcesti amintirile pai ma faci sa ma gandesc la fostele iubiri dear

Sylvia 1

09.05.2011, 11:54

Cris pai esti partenera ideala atunci ca aue am provizii si gatesc dar nu prea mananc si nu am musterii la masa

Dya Daniela Andrei 1

09.05.2011, 11:55

ce bine arata!

Sylvia 1

09.05.2011, 11:55

Carla si Motan la oale va multumesc de vizita

Sylvia 1

09.05.2011, 11:57

Dya

Cris2711 1

09.05.2011, 11:59

Gaby

MIUTA 1

09.05.2011, 12:03

Cred ca a fost delicioasa,super cimbru de camp imi place de mai multe ori,felicitari esti o super gospodina

aziz 1

09.05.2011, 12:06

mmmmm da

Sylvia 1

09.05.2011, 12:11

Multumesc Miuta pai cum am somat in ultima vreme m-am straduit macar cu ce fac sa iasa bine. Eu ma la ghiveci toate plantele aromate o intreaga pleiada de la : oregano proaspat, cimbru, ciboulette/cozi de arpagic, marar, menta, tarhon, macris , patrunjel

lilik 1

09.05.2011, 12:12

arata tare bine si sigur e delicioasa din pacate eu nu am mancat niciodata pt ca am descoperit ca imi place carnea de miel doar de vreo 3-4 luni de incercat

gaby_duceag 1

09.05.2011, 12:15

cris, ne pupam pe unde apucam, da?

Sylvia 1

09.05.2011, 12:15

Vai lilik greseala clasica nu zice niciodata ca nu iti place ceva inainte sa gusti eu cred ca te-as convinge definitiv cu ciorbitza asta deja mi-e foame numai cat vb cu voi

Sylvia 1

09.05.2011, 12:16

Vai Gaby de ce lansezi asa invitatii si nu le faci la modul general sa vezi si tu ce oferte primesti esti moooooortalaaaaaaaa

Rocsi 1

09.05.2011, 12:18

ce bine arata

gaby_duceag 1

09.05.2011, 12:18

ia sa trag io poza de profil asa cum iti place tie
ps. o pusesem ieri da' stii ca io-s nestatornica)

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec