Ciorba de miel reteta cu verdeturi

de mihaelar63 in Ciorbe, 7 Iun 2013 | 5008 vizualizari

COMENTARII (15)

Lorra 1

07.06.2013, 16:02

mihaelar63 1

07.06.2013, 16:04

Va rog sa apreciati in imaginea nr.5 cum mielul priveste discret din ciorba

Dea_Dea 1

07.06.2013, 16:08

Arata minunat , dar chiar nu vreau sa vad mielul

babi5 1

07.06.2013, 16:11

AnyCostescu 1

07.06.2013, 16:19

arata delicios

simona72 1

07.06.2013, 16:26

Vai ce buna!!! Imaginea cu nr 5 e mortales

Bya Ralu 1

07.06.2013, 16:28

MotanLaOale 1

07.06.2013, 16:30

RuxyRux 1

07.06.2013, 16:52

Arata grozav!

Anett 1

07.06.2013, 17:23

iry-gabriela 1

07.06.2013, 18:04

a ajuns mirosul si la mine........

mena29 1

08.06.2013, 08:38

Dedicatie speciala pentru cine

delia64 1

24.04.2015, 12:40

Ce buna a fost , sunt sigura dupa cum arata !!!

gaby_duceag 1

24.04.2015, 14:01

nu-mi place imaginea 5 )))

mihaelar63 1

24.04.2015, 14:18

Uita-te la 3 sau la 6 daca nu-ti place 5 )))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bors de miel