Ciorba de fazan

de misha71 in Supe/Ciorbe, 4 Iul 2010 | 23981 vizualizari

COMENTARII (34)

Julie 1

05.07.2010, 09:06

Ina, la profil vazusem ca e fata si Misha! Eu iti zisesem ca sunt geloasa ca stati aproape si te duci tu sa papi tot!... Tu unde te-ai gandit?!!

Ina 1

05.07.2010, 18:28

eh....gandul zboara.....

silvi0ara 1

05.07.2010, 18:48


Ce m-am distrat aici citindu-va.
Bun fazanul asta al tau.

nadina73 1

07.07.2010, 00:23

tare fazanu nu gluma o portie va rog,nota 10

adinaciosescu 1

08.07.2010, 01:11

fetelor...fazanul se tine in pene,legat de coada ,pana se desprinde singur.Asta inseamna fezandare.Cu vin si mirodenii inseamna ca-l tii in bait.
Sotul meu e vanator si stiu ce vorbesc...dar sincer mie nu-mi place sa-l las atat.Prefer sa-l fierb mai mult sau de obicei pun in oala in care fierbe o lingura de inox.Fierbe mai repede.
Si imi place doar supa de fazam.Are o savoare aparte.Nu se compara cu nimic...poate doar cu cea de porumbel

ela 1

08.07.2010, 01:17

of Adina,cum imi rascolesti tu copilaria....cand mergeam in oltenia la bunicii mei imi faceau mereu supa de porumbel....

adinaciosescu 1

08.07.2010, 01:40

si mie la fel....ce bine era si ce buuuunnn

nadina73 1

08.07.2010, 01:47

eluta nu dormi?

ela 1

08.07.2010, 01:48

strigam la tine de la Julie de la masa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]