Ciorba de fasole uscata

de madi_marin in Ciorbe, 25 Apr 2010 | 6243 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g fasole boabe
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa mare
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • 1 cana bors
  • 3 linguri cu pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • leustean verde
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole uscata:

Fasolea se spala bine si se lasa de cu seara la inmuiat in apa rece. A doua zi se arunca apa in care a stat , se spala din nou si se pune la fiert la foc mic.

Morcovii, telina si pastarnacul se curata , se spla si se rad pe razatoarea cu ochiuri mari. Ceapa se toaca si ea mai mare. Se pun toate legumele la calit in ulei, apoi se adauga apa calda cat sa le acopere si se lasa sa fiarba la foc mic.

Cand fasolea e fiarta, se adauga legumele calite , borsul fiert inainte, pasta de tomate, sare si piper.

Dupa ce au mai dat cateva clocote impreuna, se adauga leusteanul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole uscata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Dana Cristea - pusikmea 1

26.04.2010, 07:12

fata de la care am mancat eu, pusese si marar in pasta

madi_marin 1

26.04.2010, 09:26

brandusa....multumesc pentru reteta....o sa incerc sa fac si eu .....

marcela1979 1

26.04.2010, 17:15

foarte buna tocmai s a terminat si ultimul firicel de ciorba.

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare din carne de porc si taitei de casa