Ciorba de fasole galbena pastai

de Lia_ in Ciorbe, 29 Sep 2014 | 22537 vizualizari

COMENTARII (20)

Adele 1

29.09.2014, 07:45

Constelatialeu 1

29.09.2014, 07:50

Sa fie rece si sa sparg o ceapa de apa,asa imi place sa mananc...

babi5 1

29.09.2014, 07:54

Eu fara usturoi nu fac ciorba de fasole verde

Lia_ 1

29.09.2014, 07:59

ce mai faceti dragelor?

babi, nu am stiut ...

da, mai, Cleme, asa o sa fac si eu azi ca vreau sa o repet; mereu mi se intampla asta cand postez si aici vreo reteta nu foarte recenta

reisnaor_2006 1

29.09.2014, 08:17

foarte buna

dantes 1

29.09.2014, 08:18

buna!

Ela68 1

29.09.2014, 08:46

foarte buna cu lapte, eu n-am curaj sa incerc, pun la sfarsit smantana . Oricum ar fi, este extraaaa !!!

MotanLaOale 1

29.09.2014, 08:49

buna buna

Merisor 1

29.09.2014, 09:02

O am si eu in plan

deyutzky 1

29.09.2014, 09:35

grozav de buna

Gherca Daniela 1

29.09.2014, 09:40

Lia_ 1

29.09.2014, 09:55

cu drag!
Ela, pune o data lapte ca sa vezi cum e. te asigur ca n-o sa strambi din nas si e mai light decat cu smantana care probabil e si mai si ...

simona72 1

29.09.2014, 10:22

Minunata!!

mihaelar63 1

29.09.2014, 10:37

Si eu pun mereu usturoi

_Alina_ 1

29.09.2014, 10:40

Grozava!

- Andreea - 1

29.09.2014, 16:24

Interesant cu lapte ...

Rocsi 1

29.09.2014, 22:24

diaconta 1

30.09.2014, 22:38

Apetisanta

Lia_ 1

01.10.2014, 09:29

Rahela Velicu 1

21.06.2021, 14:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole pastai