Ciorba de fasole cu scarita afumata

de Bya Ralu in Ciorbe, 8 Ian 2013 | 6682 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • scarita afumata
  • fasole
  • 1 morcov mare
  • 1 telina
  • 1 ceapa alba
  • pastarnac
  • patrunjel
  • vegeta,piper,bors maggic,leustean
  • pasta de rosii 3-4 linguri
  • tarhon
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu scarita afumata:

Scarita afumata se pune la fiert si se arunca apa dupa ce a inceput sa clocoteasca. Se umple iar oala si se lasa sa fiarba scarita. Morcovul si pastarnacul le taiem felii, telina o taiem cubulete sau o dam pe razatoare, se adauga legumele in oala de ciorba. Fasolea se pune la fiert in 3 ape (dupa ce da in clocot se schimba apa) dupa care se adauga in oala. Se adauga pasta de rosii, adaugam vegeta si piper. Intr-un castron punem 2 linguri de bors maggic subtiem cu apa, adaugam cu un polonic zeama fierbinte, amestecam si punem totul in oala. Se lasa cateva minute sa dea in clocot se adauga leusteanul uscat, tarhonul taiat marunt si patrunjelul proaspat. Se pune si 1 lingurita din zeama de la tarhon pentru cine o doreste mai acra. Se serveste cu garnitura de ceapa rosie

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu scarita afumata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole boabe rosie cu ciolan afumat