Ciorba de dovlecei de post

de -Licurici- in Ciorbe, 5 Iul 2015 | 13583 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mare
  • o ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 3 rosii
  • sare, piper
  • patrunjel, marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de dovlecei de post:

  • Dovlecelul l-am curatat de coaja si de seminte, apoi l-am taiat in bucati.
  • Ceapa am tocat-o marunt, morcovii rondele, iar ardeiul bastonase mici.
  • Am pus legumele in putin ulei cu apa sa se inmoaie, le-am lasat 10 min, pana a scazut apa, apoi am adaugat dovleceii, rosiile tocate marunt si un litru de apa si am potrivit cu sare si piper.
  • Cand a fost gata, am adaugat patrunjel si marar verde si am mai lasat sa dea un clocot.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de dovlecei de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza rosie cu afumatura