Ciorba de cartofi cu perisoare

de katty in Ciorbe, 20 Feb 2017 | 4402 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carne tocata porc
  • 3 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 150 ml bulion
  • sare
  • piper negru macinat
  • cimbru uscat
  • 1 lingura gris
  • 1 ou
  • marar verde
  • zeama de varza dupa gust
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu perisoare:

Amestecam intr-un castron carnea tocata cu ceapa tocata fin, sare, piper, grisul si oul. Omogenizam bine si formam perisoarele pe care le punem pe un tocator de lemn. Punem la fiert o oala cu apa. Cand a inceput sa clocoteasca, adaugam perisoarele, pe care le lasam sa fiarba 10 minute. Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cubulete. Adaugam carofii, pasta de ardei, cimbru si lasam sa fiarba la foc mic 15 minute. Adaugam bulionul, zeama de varza clocotita separat, piper, sare, daca mai este nevoie si mai dam cateva clocote. Adaugam mararul si stingem focul. Acoperim vasul si lasam ciorba cateva minute, apoi o servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare