Ciorbă de burtă

de portiadelumina in Ciorbe, 4 Feb 2013 | 6072 vizualizari

COMENTARII (59)

delia64 1

04.02.2013, 12:25

Foarte buna ciorba ;duet; ,as pofti si eu ...se poate?

Constelatialeu 1

04.02.2013, 12:25

Valeuuuuuuu,ca am o pofta.....eu ii zic ''ciorba de sosete flausate''....apropo burta-i de sub burta?

Bya Ralu 1

04.02.2013, 12:28

delicioasa!vreau si eu

portiadelumina 1

04.02.2013, 12:29

Cum nu Delia, dar ştii cum e, ca să fiu în trend cu ce e pe site, trebuie să fiu corect şi să spun că e "cam dusă", adică deja e istorie de ceva vreme

portiadelumina 1

04.02.2013, 12:30

Nu ştiu cum îi zici tu Cleme, dar eu ştiu că mănânc pe oriunde aş pleca, îmi place.

portiadelumina 1

04.02.2013, 12:31

Bianca, am zis mai devreme că-i "cam dusă" dar la următoarea tură am să postez proaspăt făcută.

Constelatialeu 1

04.02.2013, 12:32

Si mie imi place foarte mult.Eu fierb si un os mare de vita,ca ii da gust mai bun.Dar cum ai specificat si tu,fiecare o face cum stie mai bine si cum ii place.

laura_n 1

04.02.2013, 12:34

si mie imi place, in special cu mult otet

laura_n 1

04.02.2013, 12:34

dar nu fac, ca nu ma pricep

portiadelumina 1

04.02.2013, 12:36

Păi Cleme, uneori nu avem os de vită, şi de aia am mers pe varianta asta. Dar când e, nu-l ratăm.

portiadelumina 1

04.02.2013, 12:37

Laura, cum nu te pricepi, uite reţeta, că de aia am postat-o Şi mă mir că tu foloseşti oţet, că ştiu că nu le ai cu acriturile

Lavinia 1

04.02.2013, 12:38

Asa o facem si noi doar ca punem si osul pe care l-ati specificat mai sus

diaconta 1

04.02.2013, 12:39

Aici eu doar apreciez dar nu poftesc

Constelatialeu 1

04.02.2013, 12:40

Padre,eu intai ma asigur ca am osul,ca trebuie sa rod si eu ceva...

diaconta 1

04.02.2013, 12:40

frumoasa poza

laura_n 1

04.02.2013, 12:40

)) Parinte, as prefera gata facuta cat despre acrituri, asa e )

portiadelumina 1

04.02.2013, 12:45

Ştiu Lavinia, când îl avem, îl punem şi noi, când nu, nu. Mulţumesc

portiadelumina 1

04.02.2013, 12:48

Dia, mulţumesc, cum mă pricep şi eu . Mie îmi place tare mult. Mulţumesc frumos

portiadelumina 1

04.02.2013, 12:50

Cleme, fiecare cu priorităţile lui

portiadelumina 1

04.02.2013, 12:51

Laura, când trec prin Focşani, vin cu reţeta scrisă, că nu garantez că pot veni cu ciorba până acolo

Constelatialeu 1

04.02.2013, 12:54

Corect,trebuie sa-mi tocesc dintii,sa nu musc prea rau...

alina_paula 1

04.02.2013, 12:56

ce imi place!!! e tare buna!!!!

portiadelumina 1

04.02.2013, 12:59

Aşa Cleme

portiadelumina 1

04.02.2013, 13:03

Mulţumesc frumos Alina

DinDragostePentruGatit 1

04.02.2013, 13:03

Chiar mi-e super pofta, as putea spune...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta