Ciorba de broccoli

de Valclaudia in Ciorbe, 16 Mar 2014 | 5217 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 buc. broccoli
  • 1/2 cutie rosii pasate
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 morcov mare
  • 1 telina mica
  • 1 ardei rosu (eu am folosit de la congelator)
  • 3 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • frunze proaspete de patrunjel
  • frunze de oregano (din otet)
  • cca 3l apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de broccoli:

Curatam si spalam legumele.

Calim ceapa tocata,telina si morcovul taiat cubulete in ulei, apoi adaugam rosiile pasate, sare si piper dupa gust.

Lasam sa dea cateva clocote apoi adaugam apa in oala, punem ardeiul taiat fasii, cozile de brocolli date pe razatoarea fina.

Lasam sa fiarba la foc potrivit in jur de 15 min.

Adaugam buchetelele de brocolli,acoperim oala si lasam sa mai fiarba alte 10min.

La final adaugam patrunjel verde si frunze de oregano din otet.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de broccoli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu urzici