Ciorba cu pui de tara si dovlecei

de ArianaBala in Ciorbe, 13 Iul 2011 | 7434 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui
  • 2 dovlecei
  • 4 rosii
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 2 cepe
  • 3 tije de telina
  • o mana de mazare proaspata
  • ardei iute
  • bors magic
  • o legatura leustean
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu pui de tara si dovlecei:

-punem carnea la fiert in apa cu un praf de sare si o lasam sa fiarba la foc domol (eu am tinut carnea la foc aprox. 1 ora);

-cand carnea este aproape fiarta, punem peste carnita legumele curatate, spalate si taiate in cubulete;

-cand si legumele sunt fierte adaugam rosiile oparite in prealabil si decojite, cateva feliute de ardei iute, borsul (eu am pus 2 linguri ) potrivim cu sare si piper, mai lasam sa fiarba 5 minute si oprim focul.

-adaugam leusteanul tocat marunt;

POFTA BUNA!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu pui de tara si dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta