Ciorba cu perisoare de vitel

de Oana in Supe/Ciorbe, 28 Ian 2010 | 15888 vizualizari

COMENTARII (17)

mihaelar63 1

28.01.2010, 17:55

frumoase perisoare oana sunt punctul meu slab , cred ca pun faina in ele si se cam imprastie , o sa incerc fara . Ce bune trebuie sa fie !!!

madi_marin 1

28.01.2010, 17:56

ce frumos arata si ciorbita si castronelul si painea de casa.......o masa adevarata.....si cu un pic de ceapa....o nebunie...

Oana 1

28.01.2010, 17:57

Nu am pus niciodata faina...cateodata mai pun orez in ele, depinde cum imi vine pe moment...orez crud, spalat doar. Incearca sa inmoi mainile in otet cand le faci, stiu asta de la soacra mea

Oana 1

28.01.2010, 17:58

Am uitat sa pozez ardeii bulgaresti, noi suntem fani Tocmai facusem si paine, super buna a iesit!

rivka 1

28.01.2010, 18:08

numa bunataturi ai facut azi, haha, asa imi place cum gatesti si atmosfera de la tine din bucatarie, cred ca m-as simti in prima secuna...acasa...la tine, haha, nu m-as mai da usor dusa ...

eu mai pun la perisoare(nu intotdeauna, cand am chef) si putin orez...

ach si paine arata minunat...

gaby_duceag 1

28.01.2010, 18:21

taaare buna si perfecta pt zilele astea friguroase!

Oana 1

28.01.2010, 18:47

Multumesc, Rivka Mi-ar placea mult sa vii pe la mine Gaby, daaa, e super fierbinte, aburinda

Teo 1

28.01.2010, 22:50

orez ,se adauga atunci cand carnea e mai grasa;dupa perisoara pe care o ai in palma rezulta ca esti o persoana f.f, darnica asa ca ,ma pot aseza si eu la masa ; vreau din strachina ,neaparat!

ionix 1

29.01.2010, 15:41

foarte frumos arata...

Oana 1

29.01.2010, 19:28

Da, Teo, asa e Le-am facut mai maricele pt. ca s-au strans putin la fiert. iar cu orezul cam asa fac si eu, la carnea de porc pun. @ Ionix, multumesc.

Bunica 1

29.01.2010, 21:22

Cam mica portia din imagine. Pentru cine ai pus? Cred ca pentru Stef, Catalin nu cred ca e satisfacut numai cu atat si zice: mai pune Oana, mai pune....

Catalin 1

29.01.2010, 21:33

Ba e o imparteala foarte corecta. Ce e in farfurie e pentru restul familiei, ce-a ramas in oala e pentru mine

Oana 1

29.01.2010, 22:44

Acolo a fost portia mea Si mai e destula, ca fac o oala mareee

Miha 1

29.01.2010, 23:40

Desi nu am nimic in plan sa fac de mancare, inca nu m-a lovit inspiratia, am cumparat in seara asta niste carne de vitel. Oare sa fac o ciorba cu perisoare?

adicutza2007 1

22.11.2011, 10:32

Bun!!!!! Arata super bine!

delia64 1

24.02.2013, 14:42

Krystyan Trendy 1

05.11.2013, 08:58

buna ciorbica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ciocanele afumate