intr-o oala cam de 4 litri umpleti pe 3 sferturi cu apa,o puneti pe foc pana incepe sa fiarba.
ceapa se curata si se toaca marunt.
morcovul se curata si se da pe razatoarea cu ochiuri mici.
ardeiul galben se taie cubulete.
pastarnacul il curatam si il taiem cat mai micut.
rosiile se curata de pielita si se dau pe razatoare.
cand incepe sa fiarba apa se pun legumele taiete,un cub knorr,vegeta si piper si lasam sa fiarba putin.
pieptul de pui se spala bine si se da pe masina de tocat carne sau pe robot.
lingura de orez se fierbe.
carnea tocata se amesteca cu orezul fiert.
se adauga oul,vegeta si 1-2 linguri gris.
cand ciorba a fiert cam 10 min incep sa se formeze perisoarele.
acestea se pun in oala cu ciorba.
cand sunt aproape fierte se acreste cu bors dupa gust.
ii mai dati cateva clocote si gata ciorba....