Este delicioasa! Mi-a adus aminte de copilarie pt ca am avut bors de casa si parca m-am intors in casa bunicii...asa miros si gust a avut ciorbica....!
- punem 3 litri de apa la fiert intr-o oala cu capac
- curatam legumele, le spalam si le tocam marunt
- spalam carnea si o taiem cubulete mici
- cand apa clocoteste punem legumele tocate, mai putin cartofii, lasam sa fiarba 5 minute dupa care adaugam carnea si cartofii
- cand carnea este aproape fiarta adaugam orezul si mai lasam 5-10 minute sa fiarba
- separat punem la fiert borsul, iar cand acesta a fiert se adauga in el leusteanul tocat marunt si sare- vreo 2 linguri si apoi se adauga in ciorba
- cine doreste poate sa adauge si smantana in ciorba si se mai lasa la fiert 5 minute (eu nu am pus smantana in ciorba pt ca sotul meu a dorit ciorba fara smantana...)
Si gata ciorbica....!