Ciorba bunicii (cu tarhon)

de mihaelar63 in Ciorbe, 29 Ian 2010 | 11325 vizualizari

COMENTARII (12)

Oana 1

29.01.2010, 22:50

Arata foarte bine! Merge si cu tarhon uscat?

mihaelar63 1

29.01.2010, 23:15

da ,Oana poti sa pui si tarhon uscat la macerat in otet si sa-l folosest mai tarziu cand ai nevoie , acum vreo 3 ani am facut si eu asa .

Oana 1

29.01.2010, 23:38

Dar e din ala maruntit,la plic, merg? in cat otet se pune?

mihaelar63 1

29.01.2010, 23:43

nu are nimica , otetul aromat care rezulta ala e interesant . cat sa -l acopere+ un deget .

mihaelar63 1

30.01.2010, 00:09

am uitat sa spun ,si farfuria e originala , are pe putin 100 ani e de la cealalta bunica .
deci e ciorba bunicii Iuliana in farfuria bunicii Irina .

Nicolae 1

30.01.2010, 07:04

se poate acri cu bors de putina tot de de la bunica este mai gustos ca cu otet de 10000...ori

mihaelar63 1

30.01.2010, 07:39

nu folosesc otetul la acrit decat cel de pe tarhon ,eventual la ciorba de fasole boabe sau la cea de perisoare . cu borsul nu suntem obisnuiti , la noi smantana -i la putere . dar nu poti manca zilnic , mai trebuie sa schimbi .

Bunica 1

30.01.2010, 11:29

Buna , buna !Super ciorba.! Au avut cui lasa mostenire si reteta si farfuria

Teo 1

30.01.2010, 17:14

pastreaza ''comorile familiei''!dupa cum zice Bunica ,are cine sa le pretuiasca;

mihaelar63 1

30.01.2010, 21:45

iubesc si respect traditia si sunt receptiva la nou si util .

Oana 1

31.01.2010, 18:46

Mihaela, am gasit tarhon proaspat la Carrefour asa ca fa tu bine si scrie reteta de tarhon in otet, stiu ca ai si o poza cu borcanul - o incadrezi la conserve. Ca vreau sa fac si eu

mihaelar63 1

31.01.2010, 21:57

ok

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec