Ciocolatoasa cu nuca

de brunetica in Prajituri, 15 Dec 2011 | 4845 vizualizari

 

Am vrut sa personalizez un pic ciocolatoasa si rezultatul e pe masura. DELICIOASA

 

INGREDIENTE

  • 3-4 foi de napolitana
  • 300 g. ciocolata cu lapte
  • 70 g. unt
  • 200 ml.frisca lichida
  • miez de nuca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolatoasa cu nuca:

Intr-o craticioara topim ciocolata cu untul si frisca, amestecam bine pana obtinem o crema. Miezul de nuca il prajim un pic intr-o tigaie.

Intr-o tava de chec tapetam cu folie alimentara si asezam o foaie de napolitana peste foaie asezam un strat generos de ciocolata, peste ciocolata asezam un strat de nuci, peste nuci o foaie de napolitana, si facem asa pana ultima foaie sa ramana simpla. Strangem folia peste prajitura si dam la frigider pentru 3-4 ore. Cand s-a intarit scoatem  prajitura din tava si folia de pe prajitura . Se serveste .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolatoasa cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

brunetica 1

16.12.2011, 10:51

merci Kami

brunetica 1

16.12.2011, 10:52

Adinuta e super incearco

brunetica 1

16.12.2011, 10:52

Vladimir

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Reteta de prajitura fina si aromata cu dulceata de prune si bezea cu nuca