e o incercare de amandina imbinata cu negresa; nush dar a iesit ceva foarte bun si savuros :P
pentru crema:
pentru sirop:
pentru glazura:
pentru inceput se separa ouale; galbenusurile se bat bine cu zaharul, se adauga apoi uleiul,apa,praful de copt,faina si cacaua.
separat se bat albusurile spuma si se incorporeaza usor in compozitia precedenta.
se pune la copt si se lasa in cuptor 25 de minute la foc potrivit.
pentru crema in timp ce se topeste margarina,amestecam praful de budinca cu cacaua,zaharul si laptele si apoi incorporam si batem bine,amestecand continuu pana se ingroasa.
siropul este foarte simplu de preparat: punem zaharul cu apa pe foc,iar dupa ce fierbe adaugam capuccino.
dupa ce blatul se raceste se taie pe jumatate si se insiropeaza din belsug;se adauga crema apoi se pune cealalta jumatate de blat; se insiropeaza si aceasta .
glazura se face din margarina topita cu zaharul,cacaua si apa,se lasa pe foc pana devine cremoasa si se intinde repede peste prajitura.
se poate orna cu orice,eu am ales sa presar nuca de cocos.
1
siropul l-am facut in aceasta cantitate pentru ca am vrut sa fac prajitura mai insiropata.
2
in mod normal se face la jumatate de cantitate(siropul).