Ciocanele invelite in bacon cu cartofi la cuptor

de gabrielasfechis in Pui, 24 Ian 2017 | 2157 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 ciocanele
  • 100 gr bacon sau 7 fasii
  • 8 cartofi medii
  • condimente:
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele invelite in bacon cu cartofi la cuptor:

Spalam bine ciocanelele si le curatam de piele. Apoi, le condimentam si le invelim in fasii de bacon. Le asezam in tava in care punem ulei de masline.

Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem in patru. Ii condimentam si ii asezam langa ciocanele in tava. Punem putina apa din loc in loc. Deasupra tavii, punem folie de aluminiu si dam la foc mic, la cuptor, timp de 2 ore.

Dupa 2 ore, luam folia de aluminiu de deasupra si mai lasam inca 20 de minute.

Se serveste cald.

Pofta buna :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele invelite in bacon cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ceva bun