Ciocanele de pui cu sos de rosii, usturoi si mamaliguta

de ralu_ca in Pui, 22 Mar 2014 | 18902 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 ciocanele pui
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 pahar vin
  • 1 borcan "rosii la borcan"
  • 1 capatana usturoi
  • oregano
  • boia, sare, amestec pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui cu sos de rosii, usturoi si mamaliguta:

Pulpele le-am crestat, le-am presarat cu amestecul de pui si le-am pus intr-o cratita cu ulei incins si le-am fript bine pe ambele parti. Am adaugat vinul si rosiile din borcan, amestecand foarte bine. Le-am lasat sa fiarbe pana ce sosul scade la jumatate. Adaug usturoi, putina boia, sare, piper, si oregano. Le-am rasturnat usor intr-o tava si am introdus la cuptor si am lasat pana ce se formeaza o crusta deasupra. 

Am servit alaturi de mamaliguta !
Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui cu sos de rosii, usturoi si mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pui manastiresc by Radu Anton Roman