un meniu indragostit
Se amesteca toate condimentele intr-un castronas.Se spala pulpele,se sterg si se pun in punga de plastic speciala termorezistenta.Se rastoarna condimentele in punga si se intoarce punga pe toate partile pentru a se prinde condimentele de carne.Se leaga punga si se gaureste cu o scobitoare in vreo sase locuri.Se pune punga intr-o .Otava si se da la cuptor 60-70minute,in functie de cum coace aragazul fiecareia.Intre timp se curata ceapa si se marunteste,ardeiul si morcovul la fel,ciupercile se taie si ele marunt si se pun toate intr-o tagaie wook cu putin ulei si apa.Se lasa la distuit 30minute apoi se adauga orezul,spalat in prealabil si tinut in apa lasand pe foc inca 15minute pana fierbe si orezul.Se pune intr-o tava in forma de inima o folie de prospetime si se rastoarna orezul.Se lasa sa se raceasca bine apoi se rastoarna pe o farfurie.Se orneaza cu masline.Pulpele bine rumenite se scot din cuptor,se deschide punga cu grija sa nu iasa brusc aerul fierbinte.Se aseaza pe farfurie langa inima de orez.Se seveste cu salata verde sau castraveti murati