Ciocanele de pui crocante.

de Aurelia 07_07 in Mancaruri cu carne, 12 Iun 2014 | 7073 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 ciocanele
  • 5 linguri faina
  • 6 linguri pesmet
  • 3 oua
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui crocante.:

Curatam ciocanelele ,le spalam si le tapetam cu un prosop de hartie,pentru a le zvanta.

Asezam ciocanelele pe un platou si le condimentam cu sare si piper.

Ouale le condimentam cu sare si piper si le amestecam bine cu furculita.

Faina si pesmetul le punem separat in cate un castronel.

Tapetam ciocanelele cu faina,le trecem prin ou,apoi prin pesmet si le asezam pe un platou.

Intr-o cratita cu pereti mai grosi,incingem uleiul si punem ciocanelele la prajit.

Le prajim la foc mic aproximativ 20-25 de minute,pentru a fi bine patrunse si sa nu se arda.

Pot fi servite cu cartofi prajiti ,diferite salate ,etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui crocante." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticla