Chutney de sfecla rosie cu stafide

de alldaycooking in Conserve, 3 Aug 2012 | 4926 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 gr sfecla rosie coapta decojita
  • 200 gr ceapa rosie
  • 50 ml ulei
  • 50 gr fructoza
  • 130 ml otet de vin
  • 50 gr stafide
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita scortisoara macinata
  • 12-15 cuisoare
  • 1 lingurita boabe de mustar
  • putin ghimbir pudra
  • putin piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chutney de sfecla rosie cu stafide:

Sfecla coapta am taiat-o cubulete. Ceapa rosie tocata am calit-o in ulei timp de 1-2 minute. Am adaugat fructoza si stafidele si am lasat inca 1-2 minute sa se caleasca putin. Am adaugat sfecla rosie taiata cubule, otetul si condimentele.  Am lasat sa fiarba pana cand s-a evaporat otetul, apoi am adaugat o cana de apa si am lasat sa fiarba. In momentul cand s-a evaporat tot lichidul am luat de pe foc si am pus in borcane sterilizate. Am intors borcane cu fundul in sus si am lasat pana a doua zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chutney de sfecla rosie cu stafide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zacusca de ciuperci